Nyheder – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

SKT > Efter- og videreuddannelse > Nyheder

Nyhedsbrev - Juni 2014 - SKT · Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere

Skabelse af en god praktikplads for klinikassistenteleven skaber værdi for klinikken
At have klinikassistentelever i praktik er en ekstra ressource, en spændende udfordring og et stort ansvar. Erfaringen viser at de dygtigste nye klinikassistenter kommer fra klinikker med en dedikeret klinikassistent med høj faglighed som praktikansvarlig.
Vil du opkvalificere dig selv til at være praktikvejleder og/ eller vil du bringe klinikken i spil som et professionelt praktiksted?
Læs mere om Praktikvejleder kurset 16. juni 2014 her.
Tilmelding

Up-to-date med røntgen – alene, få eller hele holdet?
Up-to-date med røntgenDe populære og totalt udsolgte røntgenkurser på Årskursus bliver gentaget 8. og 9. oktober 2014. Yderligere info og tilmelding.

En anden mulighed for et kvalitetsløft på røntgen feltet er at samle 8-12 personer og aftale et specialkursus med fokus på netop jeres ømme punkter: Bedre Bite-Wings hver gang, M-O-D optagelser, hvornår skal vi bruge parallelteknik kontra vinkelhalvering, fif og andre gode råd….

Kontakt Efter- og Videreuddannelseskoordinator Susanne Schiøler for yderligere info og konkrete aftaler.

3 VOP moduler i efteråret
”Klinikassistenter, der kommer tilbage fra et modul på Videreuddannelsen i Odontologisk Praksis, sætter deres nye viden i spil og byder mere aktivt ind i arbejdet på klinikken”, siger Overtandlæge Anne Kaae-Nielsen, Lyngby-Taarbæk. 
Flere og flere dygtige og erfarne klinikassistenter gennemfører ét eller flere moduler på Videreuddannelsen i Odontologisk Praksis og opnår på denne måde et kompetenceløft til gavn for både arbejdsgiveren, patienterne og dem selv.

3 moduler er på programmet i efteråret 2014:

Læs mere om Videreuddannelsen i Odontologisk Praksis her.

Regionalanalgesi for Tandplejere
Vil du lægge mandibular, tuber, infra-orbitale eller andre regionale analgesier og dermed undgå at skulle lægge infiltrationer ved hver eneste tand, der skal depureres? Så er det her du får både det teoretiske og praktiske kick-off. Kurset foregår over 2 dage med ca. 5 ugers mellemrum. I den mellemliggende periode skal du arbejde med bedøvelserne på klinikken.
Læs mere om kurset her.
TilmeldingFor at besvare denne email skriv til susc@sund.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 04. juni 2014