Nyheder – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

SKT > Efter- og videreuddannelse > Nyheder

Nyhedsbrev - Oktober 2014 - SKT · Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere

Efteråret er over osEfteråret er over os

Kurset for Tandplejere om Okklusionsanalyse med ortobrillerne på dubleres, da mange står på venteliste. Se de nye datoer på www.skt.ku.dk.
På Videreuddannelsen i Odontologisk Praksis (VOP’en) er de studerende på Administrationsmodulet godt i gang med at tilegne sig viden om de personaleadministrative regler, har karakteriseret sig selv som arbejdsperson efter Adizes 4 roller og diskuteret teamsamarbejde. Og på Kommunikationsmodulet er samtalerne blevet mere åbne med Hv-spørgsmål og anerkendende tilgang.
Det er tid til at tænke over på hvilke områder, du skal udvikle dine kompetencer i løbet af vinteren…

VOP modul i Implantologi og Kirurgi starter 20. november 2014
Det er tandlægen/oralkirurgen, der arbejder inde i munden på patienten. Alt det udenom er klinikassistentens domæne! Dette nye modul på Videreuddannelsen i Odontologisk Praksis er for den klinikassistent, der vil bidrage markant til at forbedre hygiejnen og patientkommunikationen, rationalisere arbejdsgangene og sikre kvaliteten på tandklinikken, der udfører kirurgiske behandlinger.
Læs mere om modulet her.

Der er 5 VOP moduler at vælge i mellem i foråret 2015

Videreuddannelse i Odontologisk Praksis

  • Protetik for klinikassistenter på tandklinikker, der vil rationalisere og effektivisere arbejdsgangene, når der fremstilles fast og aftagelig protetik. Læs mere om dette modul her.
  • Tandpleje for borgere med særlige behov henvender sig til klinikassistenter, der har lyst til at udvikle kompetencerne i forhold til at forberede og gennemføre sundhedsfremme, forebyggelse og behandling af borgere med særlige behov for tandpleje. Undervisningsdatoerne er klar på www.skt.ku.dk. Læs mere om dette modul her.
  • Ortodonti er direkte rettet mod klinikassistenter, der arbejder med tandregulering. Undervisningsdatoerne er klar på www.skt.ku.dk. Læs mere om dette modul her.
  • Oral Sundhedsvurdering og non-operativ behandling. Behovet for klinikassistenter, der kan foretage orale sundhedstjek på børn, unge, voksne og ældre stiger. Og flere og flere tidlige ”behandlinger” kan foretages med stemme, demonstration, pædagogik og andre ikke-operative indgreb. Læs mere om dette modul her.
  • Afgangsprojekt – for de klinikassistenter, der allerede har gennemført fem moduler og ønsker at få titlen Videreuddannet i Odontologisk Praksis/ Profession Degree in Dental Practice. Læs mere om dette modul her.


Nyt udvidet Praktikvejleder kursus – en fordel for klinikassistentelev og praktikplads…
… og en ekstra kompetence for klinikkens allerede dygtige, erfarne klinikassistenter. Kurset er nu på 2 dage. Vil du opkvalificere dig selv til at være praktikvejleder og/eller vil du bringe klinikken i spil som et professionelt praktiksted?
Læs mere om Praktikvejleder kurset 4. og 5. december 2014 her.

Studerende på klinikkenFor at besvare denne email skriv til susc@sund.ku.dk

Afmeld nyhedsbrevet

Sendt d. 16. oktober 2014