Butik – Københavns Universitet

SKT > Butik

Køb undervisningsmaterialer og plakater

Vi sælger en række undervisningsmaterialer af meget høj kvalitet. Vi kan tilbyde dig 3D E-learnings kurser i Anatomi og Morfologi. Usædvanlig flotte plakater og bogen "Tandmorfologiske skitser og billeder".

Anatomi – 3D

Et interaktivt selvstudie kursus om hovedets anatomi og røntgenanatomi.

Kurset er bygget op omkring en række 3D modeller af kraniet, kliniske fotos og røntgenbilleder. Undervejs i kurset udføres en række øvelsesopgaver.

Morfologi – 3D

Et interaktivt selvstudie kursus om bl.a. tændernes form og størrelse. Kurset er bygget op omkring en række spændende 3D-modeller, som brugeren kan dreje og rotere 360°. Undervejs i kurset udføres en række øvelsesopgaver.

Plakat

Vi har en række usædvanlig flotte plakater. De kan anvendes både som udsmykning i tandklinikken eller i venteværelset samt bruges som undervisningsmateriale. Plakaterne fås i tre forskellige formater.

Skitsebog - Tandmorfologi

Bogen gennemgår alle de permanente tænder set i fem forskellige aspekter, i både billeder og tegninger. Endvidere gennemgås de temporære tænder, de makromofologiske grundstrukturer og en oversigt af tandbuerne set okklusalt fra.