Tværprofessionelt samarbejde – Københavns Universitet

SKT > Meddelelser > Nyheder > Tværprofessionelt sama...

11. oktober 2018

Tværprofessionelt samarbejde

Co-creation – var temaet for en workshop om en borger med diabetes, som tandplejerstuderende fra SKT og studerende fra Københavns Professions Højskoles uddannelser i Ernæring og Ergoterapi, arbejdede med i fællesskab.

Formiddagen startede med oplæg fra Formand for Tandplejerforeningen Elisabeth Gregorsen, Paul Bloch og Mette Nexø fra Steno Diabetes Center Copenhagen.

De studerende fremlage deres forslag til, hvordan de forskellige professioner i fællesskab kan bidrage til at skabe et sundere liv for en borger med diabetes. De studerende tog udgangspunkt i at organisere indsatser på mange niveauer i en supersetting kontekst.

Her sam-skabes værdi og kvalitet for borgeren i fællesskab af forskellige professioner. Her med mere end 150 aktive studerende som resulterede i mange værdifulde bidrag.

Oplægsholderne præmierede tre studenterbidrag med lidt sundt at spise. Alle de deltagende var dog dagens vindere og gik derfra med erfaringer i at arbejde tværprofessionelt. De studerende var begejstrede for dagens udfordring og ville gerne have haft mere tid til arbejdet. Det indgår naturligt i evalueringen og det fremtidige arbejde med denne type undervisning.

Her ses billeder fra en inspirerende og lærerrig aktivitet - Tværprofessionelt samarbejde.