5. december 2018

Studerende nr. 500 på AOP

AOP nyhed

Få minutter før afbrydelsen til frokost på AOP-holdet ”Tandpleje for 0-6 årige og non-operativ behandling” gik døren op og ind kom lærere og gæster med blomster og flag.

Helle H. Engelstrup fra Rudersdal Kommune blev kaldt op – hun fik blomster og blev æret fordi hun er moduldeltager nr 500 på uddannelsen i København.

Helle fik foruden blomster tillige diplom og gave fra HK-kommunal. Skolechef Bo Danielsen fremhævede i talen for moduldeltager nr 500 og de andre på holdet, hvor vigtige kompetencer uddannelsen giver. Kompetencer som tandplejen og samfundet har brug for nu og i fremtiden.

Formanden for HK-kommunal Malene Løvbjerg lykønskede tillige Helle og talte om uddannelsens betydning for klinikassistentfaget og hvor fantastisk det er, at så mange har gennemført moduler på studiet både i København og Aarhus. Nogle ét modul og andre, herunder Helle, flere moduler.

Herefter bød SKT på sandwich og frokostpausen blev en anelse længere i dag inden de studerende flittigt genoptog undervisningen og deres læring. 

Studerende nr. 500 på Akademiuddannelsen i Odontologisk Praksis