Patient på SKT – Københavns Universitet

SKT > Patient på SKT

Patient på SKT

På SKT foregår behandlingen af patienter som led i uddannelsen af nye klinikassistenter og tandplejere. Patientbehandlingen udføres af studerende under opsyn af lærere.

For at blive patient på SKT skal du have lavet en forundersøgelse på Tandlægeskolen. Der vil blive taget stilling til, om du kan blive indskrevet til behandling.

Patienthenvendelse:

Ny patient på SKT og Tandlægeskolen
Ved forundersøgelse skal der altid bestilles tid via Tandlægeskolens hjemmeside.


Tandlægeskolens Patienttelefon tel. 35 32 35 90 dagligt mellem kl. 7.45 – 12.00

Allerede patient på SKT
Ring til Reception 7 på tel. 35 32 69 97 dagligt mellem kl. 8.00 – 10.00


Afbud

Afbud skal altid meldes via telefon eller mail: sund-skt-afbud@sund.ku.dk

Forundersøgelsen 

Ved forundersøgelsen vil du blive undersøgt af en tandlæge og nogle studerende.

Ikke alle behandlinger kan udføres. Indskrivning til behandling afhænger bl.a. af, om de studerende kan lære tilstrækkeligt af netop den behandling, som du har brug for. Af hensyn til undervisningen er det nødvendigt, at alle behandlinger bliver udført fra grunden og ikke er for svære.

Muligvis skal du røntgenfotograferes, inden der kan tages stilling til behandling. Det sker på Røntgenafdelingen.

Hvis du bliver indskrevet til behandling, vil du få tilsendt en indkaldelse med mødetid og med angivelse af den afdeling, hvor du skal møde.

Da SKT og Tandlægeskolen ofte kun kan påtage sig noget af behandlingen, vil det derfor være vigtigt, at du går regelmæssigt til eftersyn hos din egen tandlæge og tandplejer, også imens du er patient på SKT og/eller Tandlægeskolen.

Behandling

Behandlingen foregår på hverdage mellem kl. 8.15 og kl. 16.30. Tiden aftales med den studerende fra gang til gang, og der vil, så vidt det er muligt, blive taget hensyn til de tider, der passer dig bedst.

Behandlingen på SKT er gratis. Til toppen