Behandling – Københavns Universitet

SKT > Patient på SKT > Behandling

Behandling

Da behandlingen på SKT udføres som led i undervisningen tager den længere tid, end den normalt gør på private og kommunale tandklinikker.

Behandlingen foregår på hverdage mellem kl. 8.15 og kl. 16.30. Tiden aftales med den studerende fra gang til gang, og der vil, så vidt det er muligt, blive taget hensyn til de tider, der passer dig bedst.

Patienthenvendelse:

Ny patient på SKT og Tandlægeskolen
Ved forundersøgelse skal der altid bestilles tid via Tandlægeskolens hjemmeside.


Tandlægeskolens Patienttelefon tel. 35 32 35 90 dagligt mellem kl. 7.45 – 12.00

Allerede patient på SKT
Ring til Reception 7 på tel. 35 32 69 97 dagligt mellem kl. 8.00 – 10.00


Afbud

Afbud skal altid meldes via telefon eller mail: sund-skt-afbud@sund.ku.dk

Afbud

Bliver du forhindret i at møde, skal du melde afbud i god tid og så hurtigt som muligt af hensyn til den studerende.

Da behandlingen er et led i de studerendes uddannelse, vil flere afbud eller udeblivelser fra aftalt tid medføre, at behandlingen afbrydes. Hvis du udebliver to gange, uden at melde afbud, må du henvende dig til ny indskrivning, hvis du stadig er interesseret i behandling.

Du skal oplyse både journalnummeret på mødekortet og dit cpr-nummer, når du melder afbud. Afbud kan meldes pr. telefon eller e-mail.

Nødbehandling

Patienter med smerter kan henvende sig på Tandlægeskolen på hverdage mellem kl. 8.00 - 9.00. Da der er mange der henvender sig kan der være en del ventetid. For smertebehandlingen opkræver Tandlægeskolen et mindre gebyr.

SKT og nødbehandlingen er lukket i de almindelige skoleferier og hele juli og august måned, samt 1. maj, fredag efter Kristi Himmelfartsdag og Grundlovsdag.

I ferierne er der nødbehandling af patienter i behandling visse hverdage ved henvendelse i tidsrummet 8.00 - 9.00. Ring til Tandlægeskolen på tel. 35 32 67 00 for yderligere oplysninger.  Til toppen