For tandklinikker

Tandlæge med tandplejer

Tandklinikkerne er vigtige medspillere, når det handler om uddannelse af tandklinikassistenter. Uddannelse af tandklinikassistenter sker i tæt dialog mellem tandklinik, elev og skole. SKT ønsker, som landets støste udbyder af uddannelsen, at bidrage til, at elevens uddannelsesforløb bliver bedst muligt. Her kan du læse mere om, hvad SKT kan hjælpe med.

En uddannelsesaftale kan indgås af elev og tandklinik - både på en papirblanket og i den digitale uddannelsesblanket (link til den digitale blanket). Hvis aftalen indgås på papir skal den sendes til SKT, hvor aftalen registreres.

Klinikken skal være opmærksomme på at registrering af en uddannelsesaftale skal være helt gennemført, inden eleven må begynde på klinikken. Det er ikke tilstrækkeligt, at aftaleblanketten er påbegyndt. Skolerne kan først afslutte registreringen, når alt er korrekt udfyldt. Så klinikken skal være opmærksom på at udfærdige uddannelsesaftalen i god tid inden eleven skal starte.

Fra 12. april 2023 skal skolen, når de modtager en aftale på papir, registrere uddannelsesaftalen i den digitale uddannelsesblanket. Derfor anbefaler skolen til at parterne selv indgår aftalen digitalt. På den måde kan aftalen indgås hurtigt. Når den udfærdiges digitalt, er der vejledning undervejs, og det vil opleves som det letteste og hurtigste af langt de fleste. SKT vil meget gerne hjælpe med at udfylde uddannelsesaftalen. På linket til højre får du adgang til at begynde på at oprette en digital uddannelsesaftale. Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 3532 6852.